Працюємо задля перемоги!

Звернення Василя Володіна з нагоди Дня Соборності України

Шановні жителі Київщини!

Вітаю всіх вас з одним із найважливіших національних свят – Днем Соборності України!

Саме цього дня ми відзначаємо проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося 1919 року. Ця подія стала основоположною в історії українського державотворення. Маємо пам’ятати про це самі і розповідати про це своїм дітям.

День Соборності символізує єдність українських земель. Окуповані Крим, Донеччина та Луганщина – це Україна, і всі ми – один народ!

Тож сьогодні хочу ще раз подякувати всім героям, які ризикували своїм життям, щоб захистити цілісність української держави, та продовжують робити це зараз. Висловлюю слова поваги вашій мужності та незламності.

Також бажаю всім жителям Київщини мати вдосталь сил, щоб працювати на благо та розвиток Київщини та України. Кожен з нас формує історію держави та є її важливою частинкою. Тож всі наші вчинки мають бути гідними. Пам’ятаймо про це!

Миру та міцного здоров’я всім!

З повагою
голова Київської ОДА Василь Володін

Поділитися:
Читайте також

У Київській обласній державній адміністрації під головуванням заступниці очільника регіону Жанни Осипенко відбулась нарада на тему боротьби та протидії насильству….

Завтра, 5 лютого, відбудеться фінальний етап XII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. Пристоличний регіон у ньому представлятимуть 24 учні…

У Броварах урочисто вшанували пам‘ять Героїв Небесної Сотні, в том числі віддали данину пам‘яті броварчанки Антоніни Дворянець, яка загинула під…

Ситуація на Київщині станом на 17:00 5.03.2022