Січень 18, 2018

Київська область: розміщено 5 пунктів обігріву для водіїв великовантажного транспорту

18 січня, станом на 10 годину, на території Київської області розміщено 5 пунктів обігріву:

Яготинський район: 126 км траса Харків-Київ;

Ставищанський район: 143 км траса траса Одеса-Київ;

Макарівський район: 62 км траса Житомир-Київ;

Переяслав-Хмельницький район: село Чірське траса Полтава-Київ;

Біла Церква: КП нац. поліції.

 

ГУ ДСНС України у Київській області

Читайте також

Серпень 20, 2018

Хід жнивної кампанії на Київщині

Усіма категоріями господарств Київської області станом на 20 серпня поточного року по ранній групі зернових та зернобобових з площі 276,8 тис.га, зібрано 1 млн.234 тис. 378 тонн при середній урожайності 44,2 ц/га. Зібрано 95,1 % площ до пронозу ярих зернових і зернобобових в Київській області. В розрізі культур: -озимої пшениці – з площі 177,1 тис.га, […]

Серпень 20, 2018

У Славутичі роботодавцям розповіли про послуги державної служби зайнятості

У приміщенні Славутицького міського центру зайнятості відбувся семінар для роботодавців: «Сучасні види послуг державної служби зайнятості». Валентина Надточій, заступник директора Славутицького міського центру зайнятості подякувала присутніх роботодавців за співпрацю та надала інформацію про послуги державної служби зайнятості у сучасних умовах: підбір працівників на заявлені вакансії з використанням профвідбору, організацію та проведення робіт тимчасового характеру, підвищення […]

Серпень 20, 2018

Круглий стіл в Державному архіві Київської області «Незалежна моя Україна! Шлях до мети»

17 серпня 2018 року в Державному архіві Київської області відбулось засідання круглого столу на тему: «Незалежна моя Україна! Шлях до мети». Концепція заходу – діяльность архівних установ області  у сфері реалізації спільної мети – забезпечення збереженості й поповнення Національного архівного фонду документами з історії Київщини, а також соціально-значущими документами за часи незалежності України. У ході […]

Серпень 20, 2018

МОЗ про причини харчових отруєнь та профілактику небезпечних хвороб і станів

отулізм, сальмонельоз, дизентерія, ешерихіоз, – усі ці небезпечні хвороби і стани об’єднує те, що до нашого організму бактерії-збудники найчастіше потрапляють із зіпсованими та неякісними харчовими продуктами, зараженою водою, під час купання у забруднених водоймах, через брудні руки і предмети побуту. МОЗ зібрало інформацію про найбільш поширені причини харчових отруєнь та профілактику небезпечних хвороб і станів. […]